κτημα χατζη

Το Κτήμα Χατζή δημιουργήθηκε από τα υλικά εκείνα που φτιάχνονται τα όνειρα.
Λίγα αστρολουλουδα, γιασεμιά, ελιές, γαλάζιο της θάλασσας και έναν Πύργο.
Τέλεια εναρμονισμένα με το τοπίο.


Το ΚΤΗΜΑ ΧΑΤΖΗ είναι άρρηκτα συνδεδεμένο με την υψηλή ποιότητα υπηρεσιών και την αισθητική του τοπίου. Θεμέλιοι λίθοι του χώρου αποτελούν , η τεχνη,η παράδοση, η οικολογική συνείδηση αλλά κυρίως η αγάπη και το μεράκι για κάτι πραγματικά ξεχωριστό.

Το πετροχτιστο αρχοντικό, οι μεσογειακοί κήποι, οι ανθισμένες ροδιές, , η μεθυστική μυρωδιά του γιασεμιού , η μοναδική θέα, γοητεύουν τον επισκέπτη και τον καλούν να περιηγηθεί με «όχημα» τις αισθήσεις σε έναν « πίνακα ζωγραφικής».

Οι ιδιοκτήτες με έντονη επιρροή από την Βυζαντινή αρχιτεκτονική επέμειναν σε φυσικά υλικά από τον πλούτο της ελληνικής γης όπως μάρμαρα , πέτρα και ξύλο , υλικά με ξεχωριστή γοητεία που στα χέρια έμπειρων τεχνιτών μετατρέπουν άψυχες κατασκευές σε έργα τέχνης.

Ξυλεία καστανιάς από το Άγιο Όρος , απαράμιλλης αισθητικής, χρησιμοποιήθηκε για εμφανείς κατασκευές παραδοσιακού τύπου ενώ η τεχνική της ξερολιθιάς και τα παλαια διακοσμητικά τούβλα συμπλήρωσαν αρμονικά το δομικό κομμάτι.

Πρωτεύων μέλημα στην κατασκευή του Κτήματος ήταν η ανθρώπινη παρέμβαση στην φύση να ήταν όσο το δυνατόν η ελάχιστη και πάντα με στόχο την δημιουργία κάτι όμορφου, ξεχωριστού με ιδιαίτερη ζεστασιά και χαρακτήρα.

Το Κτήμα Χατζή σαν από παραμύθι, με τα χρώματα που εναλλάσσονται στο ταξίδι του Ήλιου όπως στην παλέτα αναποφάσιστου ζωγράφου, θα σας μαγέψει , θα σας γοητευσει, ενώ η θέα στο γαλάζιο της θάλασσας θα χαραχτεί βαθιά στην μνήμη των ματιών που θα την αντικρίσουν.

Το Κτήμα Χατζή φτιάχτηκε για να μπορέσετε να εκφράσετε τα όνειρα σας.

Καλωσορίσατε, σε έναν χώρο που μπορεί να εκφράσει τα όνειρα σας.

Σε έναν χώρο που όλα είναι δυνατά.

Κτηματα Γαμου