Φθινόπωρο. Η ομορφιά σου ζηλευτή.

Εκλεκτό ελαιόλαδο.Εποχή συγκομιδής
November 19, 2017
hatzi_mansion_couples
Vintage Eclectic Style Wedding
December 10, 2017

Ενας περίπατος στα λιθόστρωτα καλντερίμια του Αρχοντικού Χατζή είναι αρκετός για να θαυμάσει ο επισκέπτης την απόλυτη ομορφιά της φύσης μέσα απο τα ζεστά χρώματα του Φθινοπώρου.Το Κτήμα Χατζή μετά απο τις πρώτες βροχές, μέσα απο τα φλογερά ροδοκόκκινα φύλλα των λουλουδιών, τις ευωδιές της βρεγμένης γής, ξεπροβάλει πιο εντυπωσιακό απο ποτέ.Σε εμπνέει να μοιραστείς με λόγια και εικόνες που τελικά αποδεικνύονται αδύναμες να αποτυπώσουν στην ολότητα του το ονειρικό σκηνικό που ξεδιπλώνεται μπροστά στα μάτια μας.

      

Οι αναρριχώμενες βοκαμβίλιες, τα φύλλα που τρεμοπαίζουν πάνω στους πέτρινους τοίχους, τα τελευταία άνθη που σθεναρά προβάλουν την ομορφιά τους στο κρύο που έρχετε, τα χρώματα του ουρανού, είναι μερικές μόνο απο τις εικόνες που κάθε μέρα εναλλάσσονται μπροστά μας.
Ακόμα και ο εργάτης προδίδει την αφοσίωση του στο έργο και κοντοστέκετε να δει. Να μην χαθούν για πάντα απο μπροστά του αυτές οι στιγμές μαγείας χωρίς να τις αποτυπώσει στην μνήμη του.

          

Κάθε φύλλο είναι ένα λουλούδι.Κάθε γωνιά του Αρχοντικού σε αποπλανεί.

       

Κάθε ηλιαχτίδα που δραπετεύει μέσα απο την συννεφιά φωτίζει γλυκά τα βυζαντινά μάρμαρα,τα διακοσμητικά ομφάλια στα δάπεδα.

       

Φωτίζει τις δροσοσταλίδες των φύλλων,την μικρή θαραλλέα μέλισσα-εργάτρια που κλέβει βιαστικά την γύρη, τις μικρές λιμνούλες που το βρόχινο νερό έχει σχηματίσει στις αυλές του Αρχοντικού.

       

      

Ολα αυτα ξεδιπλώνονται στα μάτια των ζευγαριών μας που έρχονται στο Κτήμα Χατζή για να οργανώσουν τον γάμο τους.Ισως τελικά όλα μαζί να συνθέτουν με τον τρόπο τους αυτήν την ιδιαίτερη ταυτότητα του Αρχοντικού Χατζή.

      

      

Αυτήν την ιδιαίτερη σφραγίδα, ενα αποτύπωμα τόσο ξεχωριστό.Τόσο μοναδικό.