Τοποθεσίες πόκερ που αξίζει να ελέγξετε αυτή τη στιγμή (εκτός των stars, gg)

Γάμος με άρωμα ρόδων.
March 5, 2021

Τοποθεσίες πόκερ που αξίζει να ελέγξετε αυτή τη στιγμή (εκτός των stars, gg)

Με την πανδημία να θέτει το ζωντανό παιχνίδι σε αναμονή για μεγάλο μέρος του κόσμου και πολλές από τις μεγάλες διεθνείς διοργανώσεις να έχουν ακυρωθεί ή να είναι online, πολλοί παίκτες περνούν περισσότερο χρόνο στις κανονικές τους online τοποθεσίες.

Δύο από τις μεγαλύτερες μάρκες στο πόκερ, το PokerStars και το GGPoker, είδαν σίγουρα την πλειονότητα της κίνησης κατά τη διάρκεια του 2020, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι δεν υπάρχει πιο ήπιος ανταγωνισμός αλλού. Στην πραγματικότητα, ορισμένες από τις μικρότερες και μεσαίου μεγέθους τοποθεσίες διεξήγαγαν μερικές αρκετά καινοτόμες προσφορές κατά τη διάρκεια του περασμένου έτους για να προσπαθήσουν να φέρουν νέους παίκτες και να κρατήσουν τα πράγματα ενδιαφέροντα για τους ήδη υπάρχοντες. Ακολουθούν πέντε λιγότερο γνωστές τοποθεσίες διαδικτυακού πόκερ που αξίζει να ελέγξετε αυτή τη στιγμή:

Partypoker

$500 bonus / $50,000 leaderboard / καθημερινές και εβδομαδιαίες προσφορές

Το Partypoker έχει κάνει πολλά κύματα στον κόσμο του πόκερ τα τελευταία χρόνια υπό την ηγεσία του CEO Tom Waters και της Chief Commercial Officer Susan Sadloff. Έχουν επικεντρωθεί στην προσέλκυση νέου αίματος μέσω πρωτοβουλιών όπως η σειρά U.S. University Tournament, εκδηλώσεις πόκερ για γυναίκες και ακόμη και ένα βιντεοπαιχνίδι esports πόκερ. Ορισμένες από τις μεγαλύτερες προωθητικές ενέργειές τους απευθύνονται περισσότερο σε παίκτες με υψηλά πονταρίσματα ή τακτικούς grinders, αλλά έχουν επίσης κάποιες καλές επιλογές για πιο περιστασιακούς ή ψυχαγωγικούς παίκτες.

Μια από τις πιο δημοφιλείς προσφορές για τους παίκτες αναψυχής στο partypoker είναι η λειτουργία "SNAP Jackpot", η οποία μπορεί να ενεργοποιηθεί ανά πάσα στιγμή και να απονείμει ένα τυχαίο χρηματικό έπαθλο από 2x έως 20.000x το big blind. Ο ιστότοπος διοργανώνει επίσης εβδομαδιαία "Power Hours", όπου μπορείτε να κερδίσετε έως και 10 xCHESTS (απτές ανταμοιβές όπως δωρεάν περιστροφές, εισιτήρια τουρνουά, επιστροφή μετρητών) σε μία ώρα σε οποιοδήποτε παιχνίδι σε τραπέζι μετρητών (hold'em ή Omaha).

Μια άλλη διασκεδαστική πρόσφατη προσθήκη στο πρόγραμμα του partypoker ήταν τα θεματικά τουρνουά ποπ κουλτούρας, συμπεριλαμβανομένης μιας σειράς Star Trek με διαφορετικά γεγονότα που φέρουν τα ονόματα διάσημων πλοίων (USS Enterprise, USS Vengeance κ.λπ.) και διαφορετικά επίπεδα δυσκολίας ανάλογα με την κατάταξη του πλοίου (κατώτερη ή ανώτερη).

Ο ιστότοπος προσφέρει επίσης μια ποικιλία από sit and go's, συμπεριλαμβανομένων των standard speed, turbos, hyper turbos και "Breeze" τραπέζια six-max με δύο στοίβες εκκίνησης (5x και 10x το μέγιστο buy in). Τα buy-in ξεκινούν από 0,01 δολάρια και φτάνουν μέχρι τα 5.200 δολάρια. Το Partypoker εξακολουθεί επίσης να προσφέρει τα Lottery SnG's που έγιναν διάσημα από τους ανταγωνιστές του πριν από χρόνια, όπου όλοι οι παίκτες βρίσκονται στα χρήματα και μοιράζονται ένα τυχαίο prize pool.

Οι πρόσφατες αλλαγές στο πρόγραμμα επιβράβευσης του ιστότοπου χώρισαν τους παίκτες σε δύο βασικές ομάδες - το πρόγραμμα CORE για "μη θεσμικούς" παίκτες που επικεντρώνεται σε μαλακές ανταμοιβές, όπως εισιτήρια τουρνουά, επιστροφή μετρητών και twister jouries, και το TOUGH CLUB για grinders με μεγάλο όγκο που προσφέρει επιστροφή μετρητών και άλλες ανταμοιβές. Το Partypoker φιλοξένησε επίσης πρόσφατα τη δεύτερη σειρά διαδικτυακών τουρνουά "Newsway Open" στη θέση της συνηθισμένης διοργάνωσης Irish Open, με πάνω από 30 εκατ. δολάρια σε εγγυημένα έπαθλα σε περισσότερες από 600 διοργανώσεις.

Κατά τη διάρκεια της έρευνάς μας για αυτό το άρθρο αποφασίσαμε να ανοίξουμε το partypoker για να δούμε από πρώτο χέρι τη δράση. Ξεκινήσαμε με το $5 CASHPLOITS 8-max jackpot warm up (με $50.000 εγγυημένο prize pool) και καταφέραμε να φτάσουμε στο quad up με άσους σε άσους περίπου 45 λεπτά. Χρησιμοποιήσαμε τα 50 δολάρια μας για να μπούμε σε μερικά από τα SNG των $5 CHEST giveaway (με $100.000 εγγυημένο prize pool) και τετραπλασιάσαμε και πάλι, αυτή τη φορά με KK κρατώντας AK και QQ.

Μπόνους δωρεάν περιστροφών καζίνο χωρίς κατάθεση (2023) - Κορυφαίες προσφορές των ΗΠΑ

Στη συνέχεια προχωρήσαμε στα $20 CHEST giveaways (ίδια δομή με εγγύηση $350.000) και καταφέραμε να κάνουμε τρία συνεχόμενα, αυτή τη φορά με τον JJ να κρατάει το QQ και το AK all-in στο flop. Σε αυτό το σημείο το πάρτι στο διαμέρισμά μας είχε αρχίσει να οργιάζει (άλλωστε ήταν παραμονή Πρωτοχρονιάς), οπότε αποφασίσαμε να φύγουμε για το βράδυ με κέρδη λίγο κάτω από 200 δολάρια. Συνολικά ήμασταν πολύ εντυπωσιασμένοι με το μαλακό πεδίο και τη γρήγορη δράση στα τραπέζια του CHEST giveaway, σίγουρα αξίζει να δοκιμάσετε αν ψάχνετε για μερικά πιο γρήγορα pots και λιγότερες γραμμές από ό, τι στις μεγαλύτερες τοποθεσίες.

Το επόμενο παιχνίδι στην περιοδεία μας στο partypoker ήταν το Breeze Lottery SnG's, συγκεκριμένα το buy in των $1,10 με έναρξη 3 χεριών και stack εκκίνησης 5x. Μας μοίρασαν AA δύο φορές στη σειρά σε διαφορετικά τραπέζια, και τις δύο φορές εναντίον KK και τις δύο φορές τα κρατήματα κράτησαν για τη νίκη. Καταλήξαμε να παίζουμε περίπου 30 από αυτά τα SnG κατά τη διάρκεια δύο ωρών, αγοράζοντας μεταξύ $1-$10 και μετατρέποντας τα $30 σε σχεδόν $120. Και πάλι το παιχνίδι ήταν αρκετά χαλαρό σε όλα τα SnG και δεν συναντήσαμε κανένα HUD ή υπερβολικά περίπλοκη στρατηγική στα χαμηλότερα πονταρίσματα.

Για το μήνα Ιανουάριο το partypoker προσφέρει επίσης την πρόκληση "New Year, New You" με έπαθλα $500k, συμπεριλαμβανομένων $250k σε μετρητά και $250k σε εικονικά χρήματα. Κάθε μέρα οι παίκτες μπορούν να επιλέξουν να κερδίσουν πόντους ολοκληρώνοντας αποστολές όπως το να παίξουν 3x $5 CASHPLANTS, να κερδίσουν 3 SNG, να παίξουν 30 χέρια σε ένα τραπέζι Hold'em ή Omaha Cash Game και πολλά άλλα. Οι παίκτες που θα συγκεντρώσουν τους περισσότερους πόντους κάθε μέρα θα προσκληθούν σε ένα ιδιωτικό freeroll αξίας 1.050 δολαρίων την επόμενη ημέρα. Οι παίκτες που θα συμπληρώσουν ολόκληρο το ημερολόγιο θα λάβουν ένα εισιτήριο $109 για το freeroll Welcome Back του partypoker αξίας $500.000 στις 6 Φεβρουαρίου. Οι παίκτες μπορούν να βρουν τις προκλήσεις και να παρακολουθήσουν την πρόοδό τους στην καρτέλα Προκλήσεις στην ενότητα Λογαριασμός.

Κάντε μια δοκιμή στο partypoker για τον εαυτό σας κάνοντας κλικ στο παρακάτω banner για να ανοίξετε έναν νέο λογαριασμό και να ξεκινήσετε:

$25 freeplay / $100k leaderboard + $1,070,000 σε δαχτυλίδια PTCO2!

Αν ψάχνετε για έναν εξαιρετικά ενεργό ιστότοπο με τόνους δράσης όλο το εικοσιτετράωρο και μερικές μοναδικές καινοτομίες, μην ψάχνετε περισσότερο από το πόκερ UPswing με θέμα το τσουνάμι στο Chico Poker Network.

Awesome Χριστουγεννιάτικες Κουλοχέρηδες για να παίξετε αυτή την περίοδο των διακοπών

Για το υπόλοιπο του Ιανουαρίου το UPswing διεξάγει την προωθητική ενέργεια "PTCO2 Mania" σε συνεργασία με το δημοφιλές κανάλι στρατηγικής του YouTube Run It Once, προσφέροντας 1.070 ring events που έχουν ως πρότυπο αυτά του δημοφιλούς online παιχνιδιού. Κάθε ring event προσφέρει έναν τυχαία επιλεγμένο αριθμό κουπονιών PTCO2 (έως 10) ανά ώρα, με συνολικά 3.570.000 κουπόνια να διανέμονται. Τα κουπόνια μπορούν να χρησιμοποιηθούν για την αγορά του UPswap και άλλων βοηθητικών προγραμμάτων UPcoin όταν η αλυσίδα μπλοκ Chico τεθεί σε λειτουργία αργότερα μέσα στο 2022.

Οι παίκτες μπορούν επίσης να αγωνιστούν για έπαθλα $100k σε πίνακες κατάταξης σε όλες τις μορφές Hold'em και Omaha NLHE (τα ring events Hold'em μετράνε ως 50%), με πληρωμές που κυμαίνονται από $10 sats μέχρι το κορυφαίο έπαθλο των $10.700. Από τις 20 Ιανουαρίου την πρώτη θέση κατείχε ο "i_wuv_my_catz" με λίγο πάνω από $20k σε πόντους, ακολουθούμενος από τους "ImTheBarron" και "AcePocketFives". Μπορείτε να παρακολουθείτε τη δική σας βαθμολογία στο πρόγραμμα UPswing στην καρτέλα Rewards > PTCO2 Leaderboard.

Εκτός από τα ring events, το UPswing προσφέρει επίσης πιο παραδοσιακά τουρνουά MTT και freeroll, με buy ins από $.09 έως $220. Υπάρχουν επίσης πολλά διαθέσιμα sit and go με τραπέζια turbo 9 χεριών για Hold'em και Omaha σε παραλλαγές HU και triple up με buy ins από $.10 έως $50. Οι λάτρεις του Heads up θα χαρούν επίσης να βρουν άφθονη δράση με buy ins από $.30 έως $25 με ταχύτητα turbo 15 λεπτών και stack εκκίνησης 2.5x.

Best Sites με Play Money Poker - Δωρεάν online παιχνίδια πόκερ

Καθίσαμε στα $1 NLHE 9 max ring events, το μεγαλύτερο από τα οποία είχε μια ομάδα λίγο πάνω από 250 παίκτες και μια συνολική ανταμοιβή με κουπόνια πάνω από 2.500. Υπήρχαν μερικά αρκετά μεγάλα stacks όταν μπήκα με 750 μάρκες, και μέσα στα πρώτα 10 χέρια έχασα το μισό stack μου προσπαθώντας να σπάσω AK με TT, και στη συνέχεια διπλασιάστηκα στο turn όταν πέτυχα μια ευθεία Broadway εναντίον βαλέδων τσέπης. Από εκεί και πέρα ήταν μια άγρια διαδρομή με πολλή δράση preflop και αντιπαραθέσεις all in. Παρά το γεγονός ότι ήμασταν σχετικά νηφάλιοι, εξακολουθούσαμε να μην μπορούμε να παρακολουθήσουμε όλη τη δράση, με έως και 25 αναδυόμενα παράθυρα που έδειχναν προηγούμενα χέρια μεταξύ των διαλειμμάτων.

Ευτυχώς το UPswing προσφέρει επίσης ένα αρχείο ιστορικού χεριών που αποθηκεύεται αυτόματα στον υπολογιστή σας κάθε φορά που παίζετε, το οποίο εντοπίσαμε γρήγορα για να συναρμολογήσουμε τη δράση μετά το παιχνίδι. Ένα πράγμα που πρέπει να σημειωθεί είναι ότι το UPswing χρησιμοποιεί χρηματοδότηση Holo, παρόμοια με το Bitcoin, πράγμα που σημαίνει ότι οι αναλήψεις μπορεί να χρειαστούν έως και 48 ώρες για να διεκπεραιωθούν. Οι παίκτες μπορούν ακόμα να κάνουν άμεση ανάληψη με χρέωση 0,5% ή να επιλέξουν την άμεση ανάληψη και να πληρώσουν ένα μικρό ασφάλιστρο σε hbar blockspeed.

Κάντε κλικ στο παρακάτω πανό για να λάβετε το δωρεάν παιχνίδι των 25 δολαρίων σας και να αρχίσετε να ψαρεύετε για κουπόνια PTCO2 στο UpSwing Poker:

€300 bonus / €30k leaderboard

Ψάχνετε για κάτι λίγο διαφορετικό; Τι θα λέγατε για ένα φοβερά ρετρό διαφορετικό με το Remit Royal, τον πρώτο αδειοδοτημένο και ρυθμιζόμενο ιστότοπο πόκερ που τροφοδοτείται από το καταργημένο πλέον δίκτυο Appeak Poker από την Τουρκία;

Θα γνωρίζετε το Appeak Poker αν παίζατε online πόκερ στα μέσα και τα τέλη της δεκαετίας του 2010, καθώς ο ιστότοπος αναπτύχθηκε ραγδαία χάρη στην έμφαση στη δράση, το διαισθητικό λογισμικό και το γενναιόδωρο πρόγραμμα ανταμοιβών. Δυστυχώς, ο ιδρυτής Baris Altinkap οδήγησε μια κανονική ημέρα λειτουργίας τον Ιούνιο του 2020, αφήνοντας εκατοντάδες χιλιάδες δολάρια σε κεφάλαια παικτών κλειδωμένα σε διάφορα κρυπτονομίσματα και υλικό εξόρυξης κρυπτονομισμάτων αντί να διατηρήσει επαρκή ρευστότητα.

Η Remit Kings, μια ξεχωριστή εταιρεία που ιδρύθηκε από πρώην στελέχη της Appeak, αγόρασε το εμπορικό σήμα και τα ονόματα τομέα της Appeak και επανεκκίνησε με επιτυχία τον ιστότοπο τον Οκτώβριο του 2020 χρησιμοποιώντας τα εναπομείναντα ρευστά περιουσιακά στοιχεία της αρχικής εταιρείας. Η Remit Kings συγκέντρωσε πρόσθετα κεφάλαια μέσω μιας αρχικής προσφοράς νομισμάτων (ICO) του δικού της κουπονιού χρησιμότητας, Remit Gold (RMITG), το οποίο μπορεί να χρησιμοποιηθεί για την πρόσβαση σε ορισμένα προνόμια VIP και τουρνουά στον ιστότοπο.

Όπως και τις παλιές ημέρες του Appeak, το Remit Royal εξακολουθεί να προσφέρει ένα υγιές ποσό rakeback και άλλες ανταμοιβές για τους συχνούς παίκτες. Όλοι οι παίκτες λαμβάνουν 20% rakeback σε ευρώ κάθε Δευτέρα με βάση το καθαρό παιχνίδι τους σε ευρώ την προηγούμενη εβδομάδα (το καθαρό παιχνίδι υπολογίζεται ως (τέλη εισόδου - κέρδη - πληρωμένα τέλη Remit Gold)). Οι παίκτες κερδίζουν επίσης νομίσματα Remit Gold (RMGT) με βάση το καθαρό παιχνίδι τους, τα οποία μπορούν στη συνέχεια να ανταλλάσσονται με επιστροφή μετρητών ή προνόμια VIP, όπως δωρεάν συμμετοχές σε τουρνουά, εμπορεύματα, συνεδρίες προπόνησης και πολλά άλλα. Τα ποσοστά για RMTG κυμαίνονται από 0,6% για τους παίκτες Bronze έως 1,2% για τους παίκτες Black Diamond.

Εκτός από τα παιχνίδια μετρητών σε Hold'em και Omaha, το Remit Royal προσφέρει επίσης μια ποικιλία από sit and go και τουρνουά πολλαπλών τραπεζιών με buy ins από 10cb (0.01EUR) έως 1,000,00cb (περίπου 100EUR). Οι συνήθεις κινήσεις απάτης, όπως το peel/peek και το time bank, χρησιμοποιούνται εκτενώς στα χαμηλότερα πονταρίσματα, ειδικά στο παιχνίδι heads up.

Η Remit Royal ξεκίνησε επίσης πρόσφατα το "European Poker Tour" με πάνω από 300.000 ευρώ εγγυημένα σε 30 διοργανώσεις, που θα διαρκέσει μέχρι τις 30 Ιανουαρίου. Παίξαμε σε μερικά event μεσαίου βάρους (περίπου €50 buy in) και κάναμε final table σε ένα event με 640 παίκτες για €110, παίρνοντας στο σπίτι μας κάτι λιγότερο από €14 μετά τις αμοιβές της Remit Gold και τις μειώσεις του Euro rakeback.

Συνολικά, το Remit Royal αξίζει σίγουρα να το τσεκάρετε αν θέλετε να σκοτώσετε λίγο χρόνο και ενδεχομένως να κερδίσετε ένα μικρό bankroll στα σούπερ ζουμερά πεδία της ΕΕ. Απλά να είστε προετοιμασμένοι να αντιμετωπίσετε μερικά κακά χτυπήματα και μερικές φορές αμφισβητήσιμα παιχνίδια μέχρι και τα χαμηλότερα πονταρίσματα. Φροντίστε να μετατρέψετε το μπόνους σας και τυχόν ανταμοιβές Remit Gold σε ευρώ το συντομότερο δυνατό για να ελαχιστοποιήσετε τον συναλλαγματικό κίνδυνο.

Για να ξεκινήσετε στο Remit Royal κάντε κλικ στο παρακάτω banner και χρησιμοποιήστε τον κωδικό PK500 κατά τη διάρκεια της εγγραφής για να λάβετε ένα μπόνους 100% μέχρι €300:

$500 μπόνους κατάθεσης / $125k leaderboard

Η μακροχρόνια αίθουσα πόκερ Sportsbook Poker Reloaded υπάρχει από το 2003 και αυτή τη στιγμή προσφέρει ένα τεράστιο μπόνους καλωσορίσματος $500 καθώς και ένα leaderboard $125k για το πρώτο τρίμηνο του 2022.

Όπως μπορείτε να μαντέψετε από το όνομά του, το Sportsbook Poker Reloaded επικεντρώνεται σε μεγάλο βαθμό στα αθλητικά στοιχήματα με σταθερή κίνηση και αξιοπρεπείς αποδόσεις σε μια τεράστια ποικιλία αθλητικών εκδηλώσεων καθ' όλη τη διάρκεια της ημέρας. Η πλευρά του πόκερ περιλαμβάνει κυρίως παιχνίδια και τουρνουά μετρητών Hold'em και Omaha, αν και υπάρχουν επίσης διαθέσιμα κάποια παιχνίδια Stud και Draw.

Κατά τη διάρκεια της επίσκεψής μας στο Sportsbook Poker Reloaded για αυτό το άρθρο μείναμε κυρίως στα τραπέζια $100NL "Beginner!" με 2500 αρχικές στοίβες, τα οποία ήταν γεμάτα από εξαιρετικά χαλαρό παιχνίδι και συχνά time outs. Η κύρια πηγή εσόδων μας προήλθε από το ότι μπήκαμε σε μερικές καταστάσεις all in με βαθιά stacks κρατώντας οριακά χέρια που μετατράπηκαν σε νικητές, όπως JJ εναντίον AK all in πριν το flop, 88 εναντίον AQ all in πριν το flop και 66 εναντίον JTO all in στο flop. Τελικά πέσαμε έξω από KK, αλλά μόνο για περίπου 3BB μετά από 90 λεπτά και σχεδόν 200 χέρια.

Δεν υπάρχουν άμεσες πληροφορίες σχετικά με τη συνολική επισκεψιμότητα για το Sportsbook Poker Reloaded, αλλά πολλαπλά άρθρα από το 2017/2018 τοποθετούν τους μέγιστους μέσους παίκτες ανά ημέρα σε περίπου 1.000, με τους περισσότερους να προέρχονται από το Νιου Τζέρσεϊ, την Πενσυλβάνια και το Μπουτάν. Το μεγαλύτερο μέρος της δράσης που είδαμε ήταν στα τραπέζια $2/$5 NLHE για αρχάριους, αλλά υπήρχαν επίσης μερικά τραπέζια $10/$20 NLHE ενεργά, μαζί με περιστασιακά popups από παίκτες υψηλότερων πονταρισμάτων.

Το Sportsbook Poker Reloaded προσφέρει κάποιες σταθερές εγγυήσεις σε κάπως τακτική βάση, συμπεριλαμβανομένου ενός $15k GTD Daily Deepstack για μόλις $75 buy in και ενός $65k GTD Sunday Main Event για $320. Προσφέρουν επίσης μια ποικιλία από sit & go, συμπεριλαμβανομένων των παιχνιδιών Full Ring, On Demand, Heads Up και Bubble Only, με αρχικές στοίβες από micro έως high stakes.

Το Sportsbook Poker Reloaded έχει επίσης μια ισχυρή προσφορά καλωσορίσματος για νέους παίκτες, συμπεριλαμβανομένου ενός μπόνους εγγραφής 100% μέχρι και $500, καθώς και ένα δωρεάν κουπόνι $11 και είσοδο στο freeroll $250 των καταθετών. Ο ιστότοπος προσφέρει επίσης επί του παρόντος ένα Q1 leaderboard promo με $125k σε συνολικά βραβεία σε Hold'em και PLO, πληρώνοντας τους 225 κορυφαίους παίκτες κάθε εβδομάδα.

Κάντε κλικ στο παρακάτω πανό για να ξεκινήσετε στο Sportsbook Poker Reloaded και να διεκδικήσετε το μπόνους κατάθεσης $500 και το δωρεάν κουπόνι $11:

$1.000 μπόνους κατάθεσης / $50k leaderboard

Ολοκληρώνοντας τη λίστα μας με τις λιγότερο γνωστές τοποθεσίες online πόκερ είναι το BetOnline Poker, το οποίο προσφέρει επίσης σταθερή κίνηση, ένα μεγάλο μπόνους καλωσορίσματος και ένα πολυάσχολο αθλητικό στοίχημα.

Το BetOnline Poker προσφέρει μια σταθερή επιλογή τακτικών τουρνουά, τόσο turbo όσο και κανονικής ταχύτητας, με εκδηλώσεις deepstack που διεξάγονται σχεδόν κάθε μέρα. Υπάρχουν επίσης πολλά μεγάλα μηνιαία τουρνουά, με αποκορύφωμα την τελευταία Κυριακή του μήνα $100k Guaranteed με μόλις $10uy-in και το $500,000 GTD Sunday Sweatlife με $350.

Πρόσφατα προσέφεραν επίσης μια online σειρά Cyprus Championship 3,25 εκατ. δολαρίων GTD με πάνω από 100 διοργανώσεις, συμπεριλαμβανομένων αρκετών με μηδενικό κόστος buy-in (οι παίκτες κέρδισαν εισιτήρια τουρνουά μέσω του loyalty club της ιστοσελίδας). Τα συνολικά εγγυημένα έπαθλα ξεπέρασαν τα 3,25 εκατ. δολάρια και περισσότερα από 1,28 εκατ. δολάρια σε εισιτήρια τουρνουά απονεμήθηκαν σε 30 cyber sattellites.

Για τους τακτικούς grinders το BetOnline Poker προσφέρει ένα πολύ ισχυρό πρόγραμμα επιβράβευσης που περιλαμβάνει επιστροφή μετρητών, δωρεάν τουρνουά play-through ("Satellys"), μηνιαία μπόνους επαναφόρτωσης και πολλά άλλα. Οι παίκτες λαμβάνουν επιστροφή μετρητών με βάση το ποσό που έπαιξαν (με βάση το rake) σε μια δεδομένη περίοδο (κάθε δύο εβδομάδες), ξεκινώντας από 7% για τους αρχάριους και φτάνοντας μέχρι 35% για τους ελίτ παίκτες. Οι παίκτες κερδίζουν επίσης πόντους επιβράβευσης τους οποίους μπορούν να ανταλλάξουν με εισιτήρια τουρνουά μόλις φτάσουν ορισμένα όρια.

Για τους νέους παίκτες το BetOnline Poker προσφέρει ένα μπόνους καλωσορίσματος 100% έως και 1.000 δολάρια, το οποίο αποδεσμεύεται με βάση τον αριθμό των κερδισμένων πόντων POP (2 πόντοι POP για κάθε 1 δολάριο που καταβάλλεται σε rake). Οι παίκτες λαμβάνουν επίσης ένα δωρεάν εισιτήριο τουρνουά (με αξία έως και 500 δολάρια) και είναι επιλέξιμοι για μπόνους επαναφοράς έως και 10.000 δολάρια τις πρώτες 30 ημέρες.

Η ομάδα μας πέρασε επίσης μερικές ώρες στα τραπέζια $1/$2 NLHE six max "reg" στο BetOnline Poker και βρήκε μια αξιοπρεπή ποσότητα από ύποπτο παιχνίδι και απλά μαθηματικά χέρια για το σημειωματάριο. Κορυφαία στιγμιότυπα περιλάμβαναν τετραπλές εξάρες που κρατούσαν ενάντια σε ντάμες τσέπης, άσους ενάντια σε ρήγες όλα τα preflop και ένα gutshot straight flush draw στο river για να συντρίψει τις τετράδες. Μετά από περίπου 90 λεπτά καταφέραμε να κλείσουμε κέρδη κοντά στα 40 δολάρια, παρά το γεγονός ότι δώσαμε περίπου 5bb σε μια μαϊμού καμικάζι προς το τέλος της συνεδρίας.

Συνολικά εντυπωσιαστήκαμε πραγματικά με τα μαλακά πεδία και τις σταθερές προσφορές στο BetOnline Poker. Δοκιμάστε τους και εσείς κάνοντας κλικ στο παρακάτω banner:

*Οι εικόνες είναι ευγενική προσφορά των [G2], [PokerListings Archives] και [ιστοσελίδες ιστοσελίδων]