Online Κουλοχέρηδες των οποίων τα δωρεάν παιχνίδια μπόνους απονέμουν βραβεία πραγματικών χρημάτων

Γάμος με άρωμα ρόδων.
March 5, 2021

Online Κουλοχέρηδες των οποίων τα δωρεάν παιχνίδια μπόνους απονέμουν βραβεία πραγματικών χρημάτων

 • Ένα από τα καλύτερα χαρακτηριστικά των online κουλοχέρηδων είναι τα παιχνίδια μπόνους, τα οποία μπορούν να βρεθούν σε πολλούς τίτλους.
 • Ακόμα καλύτερα είναι ότι πολλά από αυτά τα μίνι-παιχνίδια απονέμουν βραβεία πραγματικών χρημάτων επιπλέον των κερδών που επιτυγχάνονται στο πλαίσιο της λειτουργίας.
 • Μερικά από τα φρουτάκια με δωρεάν παιχνίδια μπόνους που πληρώνουν περιλαμβάνουν κλασικά παιχνίδια όπως το Jack and the Beanstalk και το Sticky Bandits.

Οι καλύτεροι διαδικτυακοί κουλοχέρηδες προσφέρουν πληθώρα διασκεδαστικών χαρακτηριστικών, αλλά λίγοι πλησιάζουν τον ενθουσιασμό που προσφέρουν τα δωρεάν παιχνίδια μπόνους.

Είναι ήδη σπουδαίο το γεγονός ότι οι κουλοχέρηδες διαθέτουν διαδραστικά πρόσθετα στα οποία μπορείτε να μπείτε, αλλά το κερασάκι στην τούρτα είναι να ανακαλύψετε ότι αυτές οι λειτουργίες απονέμουν βραβεία με πραγματικά χρήματα.

Σε όλους αρέσουν τα δωρεάν πράγματα- γι' αυτό και βλέπετε τόσες πολλές "δωρεάν" προσφορές σε όλους τους τύπους βιομηχανιών. Όλος ο κόσμος λατρεύει να παίρνει τα λεφτά του χωρίς να χρειάζεται να ξοδέψει ούτε δεκάρα!

Ευτυχώς για τους παίκτες κουλοχέρηδων, υπάρχουν πολλά παιχνίδια στα οποία μπορείτε να φύγετε από το μπόνους όχι μόνο με το βραβείο που κερδίσατε μέσα στη λειτουργία, αλλά και με το αρχικό σας ποντάρισμα.

Αν ενδιαφέρεστε να μάθετε περισσότερα για τους κουλοχέρηδες με δωρεάν παιχνίδια μπόνους που πληρώνουν, ήρθατε στο σωστό μέρος. Θα συζητήσω αρκετούς τίτλους που ταιριάζουν στο νομοσχέδιο και θα σας δώσω χρήσιμες συμβουλές που θα σας προετοιμάσουν για το παιχνίδι.

Τι είναι τα δωρεάν παιχνίδια μπόνους;

Οι κουλοχέρηδες έχουν εξελιχθεί από τότε που εφευρέθηκαν στα τέλη του 1800. Ενώ εξακολουθούν να περιλαμβάνουν την περιστροφή τροχών για να πετύχετε ορισμένα σύμβολα και να κερδίσετε βραβεία, πολλές σύγχρονες παραλλαγές διαθέτουν μοναδικές ανατροπές που τις κάνουν πιο συναρπαστικές από ποτέ.

Ένα τέτοιο παράδειγμα είναι τα δωρεάν παιχνίδια μπόνους. Αυτά τα χαρακτηριστικά είναι ειδικές λειτουργίες μέσα σε έναν κουλοχέρη στις οποίες μπορείτε να εισέλθετε εάν πληροίτε ορισμένες προϋποθέσεις (περισσότερα σχετικά με αυτό αργότερα).

Μόλις μπείτε στο μπόνους, συχνά θα βρεθείτε να παίζετε έναν διαφορετικό τύπο παιχνιδιού από το βασικό παιχνίδι. Για παράδειγμα, μπορεί να σας ζητηθεί να κάνετε επιλογές από ένα πλέγμα, να περιστρέψετε έναν τροχό για να αποκαλύψετε ένα έπαθλο ή να αγωνιστείτε σε ένα παιχνίδι καρτών υψηλού κινδύνου εναντίον του ντίλερ της μπάντας.

Ο σκοπός αυτών των μίνι παιχνιδιών είναι να σας δώσουν την ευκαιρία να κερδίσετε μεγάλα βραβεία χωρίς απαραίτητα να βασίζεστε μόνο στην τύχη (αν και ορισμένα μπόνους είναι καθαρά τυχαία). Αντιθέτως, θα πρέπει να χρησιμοποιήσετε την εξυπνάδα και τη στρατηγική σας σκέψη για να μεγιστοποιήσετε τις πιθανότητες επιτυχίας σας.

Κορυφαίοι ιστότοποι τυχερών παιχνιδιών με πραγματικά χρήματα που δέχονται PayPal 2023

Αν και είναι αλήθεια ότι δεν χρειάζεται να πληρώσετε τίποτα για να παίξετε τα περισσότερα δωρεάν παιχνίδια μπόνους, αυτό δεν σημαίνει ότι είναι εντελώς ακίνδυνα. Στην πραγματικότητα, υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να χρειαστεί να ποντάρετε κάποια δικά σας χρήματα (ή δωρεάν περιστροφές) για να ενεργοποιήσετε αρχικά το μπόνους.

Επιπλέον, ορισμένα μπόνους απαιτούν να λάβετε αποφάσεις εντός του παιχνιδιού που μπορεί να επηρεάσουν το αποτέλεσμα. Κάνοντας κακές επιλογές μπορεί να χάσετε την πρόοδό σας ή να χάσετε πιθανά βραβεία, ενώ κάνοντας έξυπνες επιλογές μπορεί να κερδίσετε τεράστιες ανταμοιβές.

Παρά αυτούς τους κινδύνους, δεν υπάρχει αμφιβολία ότι τα δωρεάν παιχνίδια μπόνους είναι ένα από τα πιο συναρπαστικά χαρακτηριστικά που θα βρείτε σε πολλούς online κουλοχέρηδες. Αν ψάχνετε για έναν συναρπαστικό τρόπο να αυξήσετε δυνητικά το bankroll σας, φροντίστε να έχετε τα μάτια σας ανοιχτά για παιχνίδια με αυτόν τον συναρπαστικό μηχανισμό.

Πώς ενεργοποιείτε τα δωρεάν παιχνίδια μπόνους;

Τώρα που ξέρετε τι είναι τα δωρεάν παιχνίδια μπόνους, ας μιλήσουμε για το πώς μπορείτε να τα ενεργοποιήσετε. Διαφορετικοί κουλοχέρηδες ακολουθούν διαφορετικές προσεγγίσεις, αλλά εδώ είναι μερικές κοινές μέθοδοι που χρησιμοποιούνται από τους προγραμματιστές:

 • Σύμβολα Scatter - Αυτή είναι ίσως η πιο δημοφιλής μέθοδος, κυρίως επειδή είναι απλή και κατανοητή. Το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι να τοποθετήσετε έναν συγκεκριμένο αριθμό συμβόλων scatter οπουδήποτε στους κυλίνδρους (δεν χρειάζεται να βρίσκονται σε ενεργές γραμμές πληρωμής (αυτές πληρώνουν καλύτερα ) ). Τρία scatter μπορεί να σας δώσουν ένα μικρό έπαθλο, τέσσερα scatter μπορεί να ενεργοποιήσουν ένα μίνι παιχνίδι και πέντε scatter μπορεί να σας δώσουν και τα δύο.
 • Ειδικοί συνδυασμοί - Ορισμένοι κουλοχέρηδες απαιτούν να πετύχετε συγκεκριμένους συνδυασμούς συμβόλων σε μια ενεργή γραμμή πληρωμής (συνήθως από αριστερά προς τα δεξιά). Για παράδειγμα, μπορεί να χρειαστεί να τοποθετήσετε τρία σύμβολα μπαλαντέρ ακολουθούμενα από ένα ειδικό σύμβολο μπόνους για να ενεργοποιήσετε τη λειτουργία.
 • Αγορές μέσα στο παιχνίδι - Είτε το πιστεύετε είτε όχι, ορισμένες λειτουργίες μπόνους μπορούν να αγοραστούν απευθείας από τη διεπαφή του παιχνιδιού. Αυτή η επιλογή είναι συνήθως διαθέσιμη όταν δεν έχει συμβεί τίποτα στους κυλίνδρους για κάποιο χρονικό διάστημα, και σας επιτρέπει να αγοράσετε το δρόμο σας προς τη δράση. Ωστόσο, θα πρέπει να πληρώσετε ένα συγκεκριμένο χρηματικό ποσό για να ενεργοποιήσετε τη λειτουργία.
 • Τυχαίες ενεργοποιήσεις - Σε ορισμένες περιπτώσεις, οι προγραμματιστές παιχνιδιών αποφασίζουν να κάνουν τα πράγματα πραγματικά ενδιαφέροντα προσθέτοντας τυχαίες ενεργοποιήσεις. Αυτό σημαίνει ότι η λειτουργία μπόνους μπορεί να εμφανιστεί ανά πάσα στιγμή, ακόμη και αν δεν έχετε προσγειώσει συγκεκριμένα σύμβολα ή δεν έχετε κάνει συγκεκριμένα στοιχήματα. Αυτό κάνει τα πράγματα απρόβλεπτα και συναρπαστικά, αλλά μπορεί επίσης να είναι απογοητευτικό αν βρίσκεστε σε ένα σερί απωλειών και επιθυμείτε να ενεργοποιηθεί η λειτουργία.
Ιστοσελίδες δωρεάν στοιχημάτων για στοιχήματα χωρίς κατάθεση

Όπως μπορείτε να δείτε, υπάρχουν πολλοί τρόποι για να ενεργοποιήσετε δωρεάν παιχνίδια μπόνους. Το σημαντικό είναι να εξοικειωθείτε με τους ειδικούς κανόνες κάθε κουλοχέρη πριν αρχίσετε να παίζετε. Με αυτόν τον τρόπο, θα ξέρετε ακριβώς τι πρέπει να κάνετε για να ξεκλειδώσετε τους τρόπους μπόνους και να μεγιστοποιήσετε τις πιθανότητές σας να κερδίσετε μεγάλα ποσά.

Κορυφαίοι κουλοχέρηδες με δωρεάν παιχνίδια μπόνους που πληρώνουν πραγματικά χρήματα

Σίγουρα δεν υπάρχει έλλειψη online κουλοχέρηδων με δωρεάν παιχνίδια μπόνους. Οι προγραμματιστές λατρεύουν να συμπεριλαμβάνουν αυτά τα χαρακτηριστικά επειδή κάνουν τα παιχνίδια τους πιο ελκυστικά και κερδοφόρα.

Από στυλ pick'em μέχρι γύρους δωρεάν περιστροφών, υπάρχουν πολλοί διαφορετικοί τύποι λειτουργιών μπόνους εκεί έξω. Παρακάτω, έχω επισημάνει επτά από τα αγαπημένα μου, μαζί με μια σύντομη περιγραφή του τι κάνει το καθένα τόσο ξεχωριστό.

1. Dead or Alive 2

 • **Λογισμικό: ** NetEnt
 • Τύπος δωρεάν παιχνιδιού: Δωρεάν περιστροφές
 • RTP: 96.82% (υψηλό)
 • Ημερομηνία κυκλοφορίας: 23 Απριλίου 2019
 • ** Γραμμές πληρωμής:** 9

Το Dead or Alive 2 είναι αναμφισβήτητα ένα από τα καλύτερα . Ήταν πολύ αναμενόμενο λόγω του ότι είναι η συνέχεια ενός από τα πιο εμβληματικά φρουτάκια όλων των εποχών, διαθέτει ένα εξαιρετικό RTP (επιστροφή στον παίκτη) και προσφέρει μια εκπληκτική δυνατότητα μέγιστης νίκης 10.800x.

Αυτός ο κουλοχέρης με θέμα το γουέστερν σας ταξιδεύει σε μια περιπέτεια υψηλών οκτανίων γεμάτη με αφίσες καταζητούμενων, αστέρια σερίφη, μπουκάλια ουίσκι και πολλά άλλα. Διαθέτει soundtrack από την Άγρια Δύση, καρτουνίστικα γραφικά και συναρπαστικές κινούμενες εικόνες κάθε φορά που κερδίζετε.

Αυτό που πραγματικά κάνει το Dead or Alive 2 να ξεχωρίζει από το πλήθος, ωστόσο, είναι ο γύρος μπόνους δωρεάν περιστροφών. Για να ενεργοποιήσετε τη λειτουργία, θα πρέπει να τοποθετήσετε σύμβολα μπαλαντέρ πίσω από κάθε περιστροφή. Παίρνοντας πέντε μπαλαντέρ θα σας παρουσιαστούν τέσσερις διαφορετικές λειτουργίες δωρεάν περιστροφών για να διαλέξετε, καθεμία από τις οποίες έχει τον δικό της πολλαπλασιαστή και το δικό της επίπεδο μεταβλητότητας:

 • Δωρεάν περιστροφές (υψηλή μεταβλητότητα): Εδώ, έχετε δώδεκα δωρεάν περιστροφές με πολλαπλασιαστή 4x. Η επίτευξη ενός νικηφόρου συνδυασμού προκαλεί την εμφάνιση αυτοκόλλητων wild συμβόλων, τα οποία μπορούν να οδηγήσουν σε τεράστιες πληρωμές αν είστε τυχεροί.
 • Δωρεάν περιστροφές (χαμηλή μεταβλητότητα): Παίρνετε δεκαπέντε δωρεάν περιστροφές με πολλαπλασιαστή 3x. Η επίτευξη ενός νικηφόρου συνδυασμού προσθέτει άλλη μια δωρεάν περιστροφή στον μετρητή σας και κολλάει άλλο ένα σύμβολο μπαλαντέρ.
 • Train Heist (υψηλή μεταβλητότητα): Αυτή η λειτουργία λειτουργεί σαν μίνι-κουλοχέρης μέσα στο κύριο παιχνίδι. Περιστρέφετε έναν κύλινδρο για να καθορίσετε πόσα σκαλοπάτια θα ανεβείτε σε μια σκάλα. Φτάστε στην κορυφή για να κερδίσετε το 100πλάσιο του πονταρίσματός σας!
 • Ole Hernandez (υψηλή μεταβλητότητα): Αυτή η λειτουργία, που πήρε το όνομά της από τον πιο σκληρό παράνομο της Δύσης, ξεκινά με πέντε δωρεάν περιστροφές και μια άδεια αφίσα καταζητούμενων. Κάθε φορά που ένα μέλος της συμμορίας εμφανίζεται στους τροχούς, η φωτογραφία του προστίθεται στην αφίσα. Μόλις γεμίσουν και οι τέσσερις αφίσες καταζητούμενων, κερδίζετε το 1000πλάσιο του πονταρίσματός σας!
 • Billy Younggun (πολύ υψηλή μεταβλητότητα): Αυτή είναι η πιο ριψοκίνδυνη λειτουργία, αλλά έχει επίσης τις υψηλότερες πιθανές ανταμοιβές. Ξεκινά με πέντε δωρεάν περιστροφές και έναν πολλαπλασιαστή 16x. Κάθε επιπλέον σύμβολο μπαλαντέρ που εμφανίζεται επεκτείνει τον πολλαπλασιαστή κατά 2x, αλλά αν περάσετε δέκα περιστροφές χωρίς κέρδος, ο πολλαπλασιαστής επανέρχεται στο 4x.
Καλύτερες αποδράσεις για ζευγάρια από το Louisville, Kentucky

Δεδομένης της επιλογής, ποια λειτουργία δωρεάν περιστροφών θα πρέπει να επιλέξετε; Λοιπόν, αυτό εξαρτάται από το στυλ παιχνιδιού σας. Αν αισθάνεστε τυχεροί, ο Billy Younggun θα μπορούσε να είναι ο σωστός τρόπος για να πάτε. Ωστόσο, οι άλλες τρεις επιλογές είναι ελαφρώς λιγότερο ευμετάβλητες και εξακολουθούν να προσφέρουν αξιοπρεπή κέρδη.

Το Dead or Alive 2 αποτελεί άμεση συνέχεια του αρχικού παιχνιδιού;

2. Gonzo's Quest

 • **Λογισμικό: ** NetEnt
 • **Τύπος δωρεάν παιχνιδιού: ** Avalanche
 • RTP: 95.97% (υψηλό)
 • Ημερομηνία κυκλοφορίας: 23 Μαΐου 2013
 • ** Γραμμές πληρωμής:** 20

Το Gonzo's Quest είναι ένας πρωτοποριακός κουλοχέρης που ήταν μπροστά από την εποχή του όταν κυκλοφόρησε για πρώτη φορά. Η πιο διάσημη καινοτομία του είναι η λειτουργία "Avalanche", η οποία προέρχεται από αυτό το παιχνίδι. Αντί να περιστρέφονται οι τροχοί, τα σύμβολα πέφτουν καταιγιστικά από το επάνω μέρος της οθόνης και οι νικηφόροι συνδυασμοί προκαλούν την εξαφάνιση αυτών των συμβόλων και την αντικατάστασή τους από νέα. Αυτό συνεχίζεται όσο συνεχίζονται οι νίκες.

Το θέμα βασίζεται στον αξιαγάπητο κατακτητή Gonzalo Pizzaro, ο οποίος ξεκίνησε για να βρει το Ελντοράντο (τη χαμένη πόλη του χρυσού). Στην πορεία συναντά πέτρινες πλάκες χαραγμένες με διάφορα σύμβολα των Αζτέκων, όπως φτερά, μάσκες, κεφάλια και πολύτιμους λίθους.

Η προσγείωση τριών ή περισσότερων πανομοιότυπων συμβόλων σε οποιαδήποτε ενεργή γραμμή αποδίδει ένα κέρμα, ενώ παράλληλα ενεργοποιεί μια χιονοστιβάδα. Κάθε επόμενη χιονοστιβάδα αυξάνει τον πολλαπλασιαστή (έως το μέγιστο 5x), αυξάνοντας σημαντικά τα κέρδη σας.

Αν αυτό δεν ήταν αρκετό, η προσγείωση τριών ή περισσότερων συμβόλων σεισμού της γης (που εμφανίζονται τυχαία)ενεργοποιεί έναν από τους τέσσερις πολλαπλασιαστές ελεύθερης πτώσης:

 • 15 δωρεάν περιστροφές με πολλαπλασιαστή 3x
 • 10 δωρεάν περιστροφές με πολλαπλασιαστή 4x
 • 15 δωρεάν περιστροφές με πολλαπλασιαστή 5x
 • 20 δωρεάν περιστροφές με πολλαπλασιαστή 5x και δύο σύμβολα σεισμού Εγγυημένα
Νέες τοποθεσίες καζίνο στο Ηνωμένο Βασίλειο (2023) με τα καλύτερα μπόνους

Επιπλέον, η λειτουργία μετασχηματισμού μπαλαντέρ εμφανίζεται τακτικά κατά τη διάρκεια του κανονικού παιχνιδιού, μετατρέποντας τυχαία σύμβολα σε μπαλαντέρ.

Με εκπληκτικά οπτικά εφέ, ατμοσφαιρική μουσική και δυνητικά τεράστια κέρδη, δεν είναι περίεργο που το Gonzo's Quest παραμένει ένας από τους πιο δημοφιλείς κουλοχέρηδες που δημιουργήθηκαν ποτέ. Γιατί να μην το φορτώσετε τώρα σε ένα από τα κορυφαία μας .

Εξακολουθεί το Gonzo's Quest να παραμένει το ίδιο δημοφιλές σήμερα;

3. Jack and the Beanstalk

 • **Λογισμικό: ** NetEnt
 • Τύπος δωρεάν παιχνιδιού: Χαρακτηριστικό Trail
 • RTP: 96.30% (υψηλό)
 • Ημερομηνία κυκλοφορίας: 20 Νοεμβρίου 2013
 • ** Γραμμές πληρωμής:** 20

Βασισμένο στο κλασικό παραμύθι, το Jack and the Beanstalk είναι ένας κουλοχέρης πέντε τροχών που περιλαμβάνει πολλά μαγικά σύμβολα, όπως ποτιστήρια, σκιάχτρα, χρυσές άρπες, καπέλα ξωτικών και, φυσικά, χρυσές κότες.

Το πιο επικερδές σύμβολο είναι το σύμβολο μπαλαντέρ (το οποίο αντικαθιστά όλα τα άλλα εκτός από το σύμβολο παλιοσίδερα). Τοποθετήστε πέντε μπαλαντέρ σε μια ενεργή γραμμή πληρωμής και θα βάλετε στην τσέπη σας 6000 νομίσματα!

Ωστόσο, το πραγματικό αποκορύφωμα αυτού του παιχνιδιού είναι η λειτουργία δωρεάν περιστροφών. Για να την ενεργοποιήσετε, πρέπει να τοποθετήσετε τρία σύμβολα scatter στους κυλίνδρους 1, 2 και 3. Αυτό σας παρουσιάζει ένα μονοπάτι με δέκα διαφορετικά σκαλοπάτια.

Κάθε βήμα δίνει είτε ένα κέρδος σε νόμισμα είτε μια δωρεάν περιστροφή (με έναν πολλαπλασιαστή που κυμαίνεται από 2x έως 6x). Το μονοπάτι περιέχει επίσης τρεις χρυσές κότες που ενεργοποιούν μια λειτουργία αναστροφής, δίνοντάς σας μια επαναληπτική περιστροφή και ένα εγγυημένο επιπλέον βήμα. Όταν φτάσετε στο τέλος του μονοπατιού, θα λάβετε όλα τα κέρματα που έχετε συγκεντρώσει, συν το συνολικό σας κέρδος πολλαπλασιασμένο με τον πολλαπλασιαστή δωρεάν περιστροφών που εφαρμόζεται σε αυτή τη στροφή.

Επιπλέον, η λειτουργία walking wild εμφανίζεται τακτικά κατά τη διάρκεια του κανονικού παιχνιδιού. Πρόκειται για ένα σύμβολο που αναπαριστά τον Τζακ και περπατάει έναν κύλινδρο προς τα αριστερά με κάθε περιστροφή μέχρι να εξαφανιστεί από την αριστερή γωνία της οθόνης.

Με τις απολαυστικές ακολουθίες κινουμένων σχεδίων και τις γενναιόδωρες δυνατότητες κερδών, δεν αποτελεί έκπληξη το γεγονός ότι το Jack and the Beanstalk παραμένει ένα σταθερό αγαπημένο παιχνίδι μεταξύ των οπαδών των κουλοχέρηδων.

Γιατί να μην ενεργοποιήσετε αυτό το διαχρονικό κλασικό παιχνίδι στο , ένα από τα καλύτερα που υπάρχουν;

Το Jack and the Beanstalk εξακολουθεί να είναι ένα κλασικό φρουτάκι μέχρι και σήμερα;

4. Sticky Bandits: Sticky Sticky: Wild Return

 • Λογισμικό: Koala Moon Studios
 • Τύπος δωρεάν παιχνιδιού: Δωρεάν περιστροφές με πολλαπλασιαστή
 • RTP: 96.80% (υψηλό)
 • Ημερομηνία κυκλοφορίας: 14 Μαρτίου 019
 • ** Γραμμές πληρωμής:** 40

Sticky Bandits: Wild Return είναι ένα γουέστερν παιχνίδι υψηλής δράσης που σας φέρνει αντιμέτωπους με μια συμμορία παράνομων, καθένας από τους οποίους παρέχει μια ενίσχυση πολλαπλασιαστή κατά τη διάρκεια του γύρου δωρεάν περιστροφών.

Με φόντο μια έρημο, τα σύμβολα περιλαμβάνουν σάκους με χρυσό, δυναμίτη, έξι σκοπευτές, άλογα και τις πέντε υψηλότερες αξίες καρτών (A, K, Q, J και 10).

Το πιο επικερδές τυπικό σύμβολο είναι ο δυναμίτης, ο οποίος αποδίδει 20x για έναν συνδυασμό πέντε από ένα είδος. Υπάρχει επίσης ένα σύμβολο μπαλαντέρ (ένα μεγάλο χρυσό "WILD") που αντικαθιστά όλα τα υπόλοιπα εκτός από το scatter (μια αφίσα του Sheriff's Wanted).

Η εμφάνιση τριών ή περισσότερων scatter οπουδήποτε στους κυλίνδρους ενεργοποιεί τη λειτουργία δωρεάν περιστροφών, όπου λαμβάνετε δέκα δωρεάν περιστροφές. Πριν ξεκινήσει η λειτουργία, τυχόν ληστές που αποτελούσαν μέρος του συνδυασμού που πυροδότησε τη λειτουργία θα κολλήσουν (εξ ου και ο τίτλος, Sticky Bandits).

Αυτοί οι παράνομοι έρχονται σε τέσσερις ποικιλίες, καθεμία από τις οποίες αντιπροσωπεύεται από διαφορετικό χαρακτήρα και παρέχει διαφορετική ενίσχυση πολλαπλασιαστή στα κέρδη σας:

 • Ματίλντα η κυρία Ληστή: x3
 • Teddy ο νεαρός πιστολέρο: x4
 • Hank ο βετεράνος: x5
 • Ντέιβ ο αρχηγός των παρανόμων: x6

Τυχόν επιπλέον ληστές που εμφανίζονται κατά τη διάρκεια του γύρου δωρεάν περιστροφών παραμένουν δίπλα στους συναδέλφους τους, αυξάνοντας τον πολλαπλασιαστή κερδών έως και 35x!

Sticky Bandits: Μαντεύοντας σωστά το χρώμα ή το χρώμα μιας κλειστής κάρτας, μπορείτε να προσπαθήσετε να διπλασιάσετε ή να τετραπλασιάσετε το βραβείο σας. Με τα φανταστικά γραφικά του, το αισιόδοξο soundtrack και τα πιθανά κέρδη που ξεπερνούν τα 2880x το ποντάρισμά σας, δεν αποτελεί έκπληξη το γεγονός ότι πολλοί θεωρούν ότι αυτό είναι ένα από τα .

Τα καλύτερα online καζίνο που μπορούν να ενταχθούν οι κάτοικοι του Michigan - GamblingSites.com

Μπορείτε να πιστέψετε ότι το Sticky Bandits: Wild Return κυκλοφόρησε μόλις πριν από 2 χρόνια;

5. Blood Suckers

 • **Λογισμικό: ** NetEnt
 • Τύπος δωρεάν παιχνιδιού: Μίνι παιχνίδι τύπου Pick'Em
 • RTP: 98% (Πολύ υψηλό)
 • Ημερομηνία κυκλοφορίας: 11 Ιουνίου 2013
 • ** Γραμμές πληρωμής:** 25

Το Blood Suckers είναι ένας κουλοχέρης με θέμα τον τρόμο που βασίζεται στους βρικόλακες. Με πολλά ανατριχιαστικά σύμβολα, όπως νυχτερίδες, βιβλία, φυλαχτά, καθρέφτες και, φυσικά, βαμπίρ, αυτό το παιχνίδι προσφέρει άφθονο τρόμο σε συνδυασμό με σημαντικά κέρδη.

Αν ταιριάξετε πέντε αφεντικά της μαφίας σε μια γραμμή πληρωμής, θα κερδίσετε το 100πλάσιο του πονταρίσματός σας, ενώ τρία ή περισσότερα scatter (μαυσωλεία) ενεργοποιούν έναν από τους πιο διασκεδαστικούς τρόπους μπόνους που είναι πιθανό να συναντήσετε.

Μεταφέρεστε σε μια σκοτεινή σήραγγα γεμάτη με φέρετρα και ιστούς αράχνης. Κάνετε κλικ σε κάθε ένα από αυτά μέχρι να αποκαλύψετε τρεις νυχτερίδες, οπότε ανοίγει μια πόρτα, η οποία σας απονέμει ένα κέρδος σε νομίσματα και σας επιστρέφει στο κύριο παιχνίδι.

Ωστόσο, αν βρείτε έναν βρικόλακα που βρίσκεται σε ένα από τα φέρετρα, προχωράτε σε ένα μίνι-παιχνίδι δεύτερης οθόνης που ονομάζεται θάλαμος ταφής, όπου πρέπει να πολεμήσετε το δρόμο σας μέσα από μια σειρά απέθαντων πλασμάτων για να φτάσετε στον ομώνυμο θάλαμο ταφής. Νικήστε τον τελευταίο βρικόλακα και θα κερδίσετε ένα σημαντικό χρηματικό έπαθλο.

Στο κανονικό παιχνίδι, υπάρχει επίσης ένα μπόνους δωρεάν περιστροφών που απονέμεται όταν τοποθετήσετε και τα δύο σύμβολα μπαλαντέρ βαμπίρ (ένα αρσενικό και ένα θηλυκό) σε διαδοχικούς κυλίνδρους, με τον αριθμό των δωρεάν περιστροφών να καθορίζεται από το ύψος του τέταρτου κυλίνδρου (μεταξύ 10 και 30).

Με τα υπέροχα γραφικά του, τους ήχους που σπινθηροβολούν και τα τεράστια πιθανά έπαθλα, δεν είναι να απορεί κανείς που πολλοί λάτρεις των κουλοχέρηδων θεωρούν το Blood Suckers ως το σημείο αναφοράς με το οποίο θα πρέπει να κριθούν άλλα παιχνίδια δωρεάν περιστροφών.

Δείτε το παιχνίδι από μόνοι σας στο .

Πόσο τρομακτικό είναι το Blood Suckers σε σύγκριση με άλλα φρουτάκια;

6. Twin Spin

 • Λογισμικό: NetEnt
 • Τύπος δωρεάν παιχνιδιού: Δίδυμοι τροχοί
 • RTP: 96.60% (Πολύ υψηλό)
 • Ημερομηνία κυκλοφορίας: 27 Νοεμβρίου 2013
 • ** Γραμμές πληρωμής:** 243

Το Twin Spin είναι ένας φόρος τιμής στους φρουτώδεις κουλοχέρηδες της παλιάς σχολής, με σύμβολα όπως κεράσια, λεμόνια, πεπόνια, σταφύλια, τυχερά εφτάρια και πινακίδες μπαρ.

Σε αντίθεση με τους περισσότερους σύγχρονους τηλεοπτικούς κουλοχέρηδες, αυτό το παιχνίδι διαθέτει 243 τρόπους κέρδους, πράγμα που σημαίνει ότι εφόσον τα αντίστοιχα σύμβολα εμφανιστούν σε γειτονικούς κυλίνδρους ξεκινώντας από το αριστερό άκρο, μπορείτε να βάλετε στην τσέπη σας ένα έπαθλο σε νομίσματα.

Το μοναδικό σημείο πώλησης του Twin Spin είναι η λειτουργία διπλών κυλίνδρων. Στην αρχή κάθε περιστροφής, δύο γειτονικοί τροχοί κλειδώνουν στη θέση τους και εμφανίζουν πανομοιότυπα σύμβολα σε όλες τις σειρές.

Αυτά μπορεί να είναι μικρά, προσφέροντας ελάχιστα κέρδη- εναλλακτικά, μπορεί να είναι μεγάλα, γεμίζοντας ολόκληρη την οθόνη για ένα έπαθλο μαμούθ.

Τα πράγματα γίνονται ακόμα καλύτερα όταν συνειδητοποιείτε ότι σε κάθε περιστροφή, τα δίδυμα μπορούν να επεκταθούν και να γίνουν τρίδυμα, τετράδυμα, πεντάδυμα ή ακόμα και εξάδυμα. Το μέγιστο κέρδος ανά γραμμή είναι 2.700 νομίσματα, οπότε αν και οι πέντε τροχοί ταιριάζουν, μπορείτε να βάλετε στην τσέπη σας απίστευτα 13.500 νομίσματα με ένα μόνο στοίχημα!

Στο κανονικό παιχνίδι, τα λιγότερο πολύτιμα δίδυμα σύμβολα είναι τα κεράσια και τα πορτοκάλια, που πληρώνουν μεταξύ 5x και 100x. Αν πετύχετε μια κλιμακωτή νίκη με καρπούζια, θα βάλετε στην τσέπη σας μεταξύ 10x και 200x. Οι καμπάνες ανταμείβουν έπαθλα από 15x έως 300x, ενώ τα πολυπόθητα έξι κόκκινα σύμβολα επτά ευθυγραμμίζονται για να αποδώσουν 40x έως και το εκπληκτικό ποσό των 750x του πονταρίσματός σας.

Για να γίνουν τα πράγματα ακόμα πιο συναρπαστικά, η τοποθέτηση τριών διαμαντιών scatter στους τρεις πρώτους κυλίνδρους ενεργοποιεί μια λειτουργία δωρεάν περιστροφών, επεκτείνοντας τα αντίστοιχα σύμβολα και στους πέντε κυλίνδρους.

Το Twin Spin μπορεί να μην έχει δωρεάν περιστροφές ή διακριτή ιστορία, αλλά με το εθιστικό gameplay του και τη δυνατότητα κερδών μαμούθ, εξακολουθεί να θεωρείται ευρέως ως ένα από τα καλύτερα δωρεάν παιχνίδια μπόνους που πληρώνουν.

Πηγαίνετε στο για να γνωρίσετε αυτό το αριστούργημα της NetEnt από κοντά.

Έχει διατηρηθεί η δημοτικότητα του Twin Spin με την πάροδο των ετών;

7. Divine Fortune

 • **Λογισμικό: ** NetEnt
 • Τύπος δωρεάν παιχνιδιού: Προοδευτικό τζάκποτ
 • RTP: 96.59% (Πολύ υψηλό)
 • Ημερομηνία κυκλοφορίας: 21 Ιανουαρίου 2017
 • ** Γραμμές πληρωμής:** 20

Το Divine Fortune είναι ένα παιχνίδι εμπνευσμένο από την ελληνική μυθολογία με σύμβολα όπως ο Πήγασος, οι Μινώταυροι, τα αρχαία ελληνικά αγγεία, τα λιοντάρια και τα ελληνικά γράμματα.

Το σύμβολο μπαλαντέρ είναι μια χρυσή ασπίδα, και αν λάβετε τρία ή περισσότερα τέτοια σύμβολα σε μια γραμμή πληρωμής, τα κέρδη σε νομίσματα φτάνουν έως και το 2000πλάσιο του πονταρίσματός σας.

Ωστόσο, η κύρια ατραξιόν αυτού του κουλοχέρη είναι τα τρία διασυνδεδεμένα τζάκποτ: Mega, Major και Minor. Αυτά αυξάνονται σταδιακά σε μέγεθος με κάθε ποντάρισμα πραγματικών χρημάτων που τοποθετείται μέχρι κάποιος να ενεργοποιήσει το παιχνίδι μπόνους.

Κορυφαία online καζίνο που πρέπει να δοκιμάσετε αυτό το Δεκέμβριο (2023)

Για να γίνει αυτό, πρέπει να τοποθετήσετε τρία ή περισσότερα σύμβολα Μπόνους σε μια ενεργή γραμμή πληρωμής. Αυτό σας παρουσιάζει έναν τροχό που χωρίζεται σε 12 τμήματα, με τα τρία να αντιστοιχούν σε κάθε τζάκποτ και τα υπόλοιπα τρία να σας χαρίζουν ένα έπαθλο νομίσματος.

Περιστρέψτε τον τροχό χρησιμοποιώντας το ποντίκι και διασταυρώστε τα πάντα ώστε να προσγειώσετε τρία παρόμοια σύμβολα τζάκποτ. Όπως μπορείτε να φανταστείτε, το να πετύχετε το μέγα τζάκποτ (που ξεκινά από 200.000 νομίσματα) θα σας φτιάξει τη μέρα!

Εκτός από τα προοδευτικά τζάκποτ, το Divine Fortune περιλαμβάνει επίσης δύο άλλες λειτουργίες μπόνους. Ο πρώτος είναι η λειτουργία Falling Wild Respin, η οποία εμφανίζεται όταν ένα σύμβολο μπαλαντέρ πέφτει στην οθόνη παιχνιδιού. Αυτό σας δίνει έως και τέσσερις επαναληπτικές περιστροφές, επιτρέποντας στο μπαλαντέρ να αναρριχηθεί προς τα πάνω μαζί με τυχόν άλλα μπαλαντέρ που εμφανίζονται, ανταμείβοντας ένα έπαθλο νομίσματος όταν τελειώσουν οι επαναληπτικές περιστροφές.

Η δεύτερη λειτουργία μπόνους είναι η λειτουργία δωρεάν περιστροφών που ενεργοποιείται με την προσγείωση τριών ή περισσότερων συμβόλων δωρεάν περιστροφών. Λαμβάνετε πέντε δωρεάν περιστροφές με όλα τα σύμβολα δωρεάν περιστροφών να παραμένουν στη θέση τους κατά τη διάρκειά τους, διατηρώντας τυχόν πρόσθετα σύμβολα που προσγειώνονται.

Με το πλούσιο σκηνικό της ελληνικής μυθολογίας, τρεις λειτουργίες μπόνους και την ευκαιρία να κερδίσετε χρήματα που θα σας αλλάξουν τη ζωή, δεν αποτελεί έκπληξη το γεγονός ότι το Divine Fortune παραμένει μια επιτυχία για τους λάτρεις των κουλοχέρηδων. Παίξτε το τώρα στο .

Έχουν χτυπηθεί συχνά τα τζάκποτ στο Divine Fortune τα τελευταία χρόνια;

Πώς να κερδίσετε σε κουλοχέρηδες με δωρεάν παιχνίδια μπόνους που πληρώνουν πραγματικά χρήματα

Νομίζω ότι όλοι μπορούμε να συμφωνήσουμε ότι οι παραπάνω κουλοχέρηδες με δωρεάν παιχνίδια μπόνους που πληρώνουν πραγματικά χρήματα είναι φοβεροί. Αλλά η αλήθεια είναι ότι όλα έχουν αναπτυχθεί από ανθρώπους και, ως εκ τούτου, είναι προγραμματισμένα να δίνουν προτεραιότητα στο πλεονέκτημα του σπιτιού.

Μπορείτε σίγουρα να αυξήσετε τις πιθανότητές σας να κερδίσετε επιλέγοντας το σωστό online καζίνο για να παίξετε. Τι πρέπει λοιπόν να αναζητήσετε;

Bally Slots για να παίξετε online δωρεάν

Η φήμη και η ασφάλεια θα πρέπει πάντα να είναι οι κύριες ανησυχίες σας, γι' αυτό ψάξτε λίγο πριν εγγραφείτε σε έναν φορέα εκμετάλλευσης. Η ανάγνωση κριτικών από αξιόπιστες πηγές μπορεί να σας βοηθήσει να εντοπίσετε τις καλύτερες τοποθεσίες.

Θα πρέπει επίσης να εξετάσετε τα μπόνους καλωσορίσματος και τις τρέχουσες προσφορές. Ενώ είναι δελεαστικό να πέσετε κατευθείαν μέσα, θυμηθείτε να ελέγξετε τους όρους και τις προϋποθέσεις σχετικά με τις απαιτήσεις στοιχηματισμού, τις σταθμίσεις των παιχνιδιών και τις ελάχιστες καταθέσεις/αναλήψεις.

Τέλος, ο τεράστιος όγκος των δωρεάν παιχνιδιών μπόνους που πληρώνουν πραγματικά χρήματα σημαίνει ότι είναι σχεδόν βέβαιο ότι θα βρείτε τα αγαπημένα σας σε πολλούς φορείς εκμετάλλευσης. Ωστόσο, αν θέλετε μια αλλαγή, είναι καλό να γνωρίζετε ότι διαφορετικά καζίνο διαθέτουν κουλοχέρηδες από πολλούς οίκους λογισμικού εκτός από τα κλασικά παιχνίδια της NetEnt.

Εν ολίγοις, το κλειδί για να πετύχετε στους κουλοχέρηδες με δωρεάν μπόνους είναι να κάνετε την εργασία σας εκ των προτέρων. Στη συνέχεια, θα είστε έτοιμοι να μπείτε στη δράση, με τη σιγουριά ότι παίζετε σε έναν νόμιμο χώρο με μεγάλη ποικιλία κορυφαίων παιχνιδιών.

Χρειάζεται να εξασκηθείτε στη στρατηγική όταν παίζετε κουλοχέρηδες με δωρεάν μπόνους;

Περισσότεροι κουλοχέρηδες με δωρεάν παιχνίδια μπόνους

Ας υποθέσουμε ότι βρίσκετε τους επτά κουλοχέρηδες που κάλυψα να είναι ανιαροί- σε αυτή την περίπτωση, έχω ακόμη περισσότερες συστάσεις για εσάς.

Τα Guns N' Roses, Immortal Romance, Thunderstruck II και Eagle's Wings είναι μόνο μια χούφτα από τους κουλοχέρηδες με δωρεάν περιστροφές που πληρώνουν πραγματικά χρήματα που θα βρείτε σε αξιόπιστα καζίνο.

Ορισμένα παιχνίδια, όπως το Triple Double Da Vinci Diamonds, διαθέτουν 80 δωρεάν περιστροφές, ώστε να μην βαρεθείτε ποτέ! Προτείνω να διαβάσετε τις λεπτομέρειες του παιχνιδιού πριν πέσετε με τα μούτρα, ώστε να μην βρεθείτε απροετοίμαστοι.

Εκτός από τους παραδοσιακούς κουλοχέρηδες με δωρεάν περιστροφές, άλλα παιχνίδια προσφέρουν μοναδικούς τρόπους δωρεάν μπόνους. Πάρτε για παράδειγμα το Gonzo's Quest. Ο διάσημος εξερευνητής Gonzo ξεκινά να βρει το Ελ Ντοράντο και εσείς τον ακολουθείτε στο ταξίδι του.

Καθώς διασχίζει τη ζούγκλα, η λειτουργία Avalanche σας επιτρέπει να μαζέψετε μεγάλα κέρδη. Η λειτουργία πολλαπλασιαστή μπορεί επίσης να ανεβάσει τα κέρδη σας στο επόμενο επίπεδο.

Επιλέξτε το σωστό online καζίνο για να παίξετε και θα έχετε πρόσβαση σε δεκάδες και δεκάδες δωρεάν κουλοχέρηδες μπόνους. Είτε σας αρέσουν οι κουλοχέρηδες με δωρεάν περιστροφές είτε προτιμάτε κάτι λίγο διαφορετικό, σίγουρα δεν υπάρχει έλλειψη ποικιλίας εκεί έξω.

Υπάρχουν κι άλλα δωρεάν κουλοχέρηδες παιχνιδιών μπόνους που αξίζει να δοκιμάσετε εκτός των επτά που αναφέρθηκαν;

Πλεονεκτήματα του να παίζετε δωρεάν κουλοχέρηδες παιχνιδιών μπόνους που πληρώνουν πραγματικά χρήματα

Έχουμε ήδη καλύψει πολλές πληροφορίες, αλλά τα κυριότερα σημεία είναι ότι αυτοί οι κουλοχέρηδες έχουν φοβερά θέματα, καινοτόμα χαρακτηριστικά και τη δυνατότητα να κερδίσετε πολλά. Και όχι μόνο αυτό, το να παίζετε δωρεάν παιχνίδια μπόνους με μεταφορά μπόνους μπορεί να είναι εξαιρετικά συναρπαστικό.

Για τους λάτρεις της αδρεναλίνης εκεί έξω, αυτοί οι κουλοχέρηδες μπορούν να ικανοποιήσουν τις ανάγκες σας.Πρέπει να πάρετε αποφάσεις που επηρεάζουν τη νίκη ή την ήττα σας. Είναι σαν να επιλέγετε ανάμεσα σε δύο πόρτες- η μία δεν έχει τίποτα πίσω της και η άλλη έχει ένα αυτοκίνητο. Ποια από τις δύο θα διαλέξεις;

Αν και όλα είναι διασκεδαστικά όταν παίζονται ψεύτικα χρήματα, τα πράγματα μπορούν να γίνουν έντονα όταν διακυβεύονται πραγματικά μετρητά.

Πιστεύετε ότι το να παίζετε δωρεάν κουλοχέρηδες με μπόνους είναι πιο διασκεδαστικό από τους παραδοσιακούς κουλοχέρηδες;

Συχνές ερωτήσεις

Ποιοι κουλοχέρηδες σας δίνουν το μπόνους δωρεάν και κρατάτε τα κέρδη;

Ποιο μπόνους κουλοχέρη μεταφέρεται;

Είναι οι δωρεάν περιστροφές σε έναν κουλοχέρη με πραγματικά χρήματα;

Ποιο μπόνους κουλοχέρη μεταφέρεται;

Οι δωρεάν περιστροφές σημαίνουν πραγματικά χρήματα;

Αξίζουν τα δωρεάν παιχνίδια μπόνους;