Δράση αγάπης!!!

Διπλή ευτυχία!!
February 1, 2020
Ένας γάμος…έργο τέχνης!!
May 29, 2020

Οι καλύτεροι πρεσβευτές μας, τα ζευγάρια μας, εύχονται, μοιράζονται μαζί σας σκέψεις, λόγια αγάπης και υποστήριξης διαμέσου των απαιτητικών καιρών που διανύουμε. Ποτέ αλλοτε πρίν δεν ήταν πιο σημαντικό να σταθούμε αλληλέγγυοι και με κατανόηση δίπλα ο ένας στον άλλον με ισχυρό αίσθημα ευθύνης και επαγγελματισμό. Ολοι εμείς στο Αρχοντικό Χατζή είμαστε παρόντες και συνεχίζουμε την οργάνωση και τον άρτιο σχεδιασμό των δικών σας μοναδικών στιγμών.

Οι αγαπημένοι μας φίλοι πλέον, με αγάπη μοιράζονται μαζί σας:

Μία & Dusan

Παντρευτήκαμε στο Κτήμα Χατζή το περασμένο καλοκαίρι με τα αποτελέσματα να ξεπερνούν κάθε προσδοκία. Το Κτήμα Χατζή δεν μπορεί να συγκριθεί με κανέναν άλλο χώρο στην Αθηναϊκή Ριβιέρα, προσφέροντας μαγευτική θέα και ένα αξέχαστο ηλιοβασίλεμα, με φόντο ένα αρχιτεκτονικό κόσμημα. Ήταν ένας αξέχαστος γάμος, με το Αρχοντικό Χατζή να έχει συμβάλλει καθοριστικά στην άψογη οργάνωση και μαγεία της ημέρας “

Photo by www.jacobopachon.com

 

Τατιάνα & Χρήστος

“Στα μέλλοντα ζευγάρια ευχόμαστε η ώρα η καλή! Οποιαδήποτε αλλαγή ή καθυστέρηση στον αρχικό σας προγραμματισμό, δείτε τη σα μια ευκαιρία να τελειοποιήσετε τον γάμο των ονείρων σας. Ο πολυτελής χώρος και η υπέροχη αρχιτεκτονική του Αρχοντικού Χατζή συντελούν σε ένα μαγικό σκηνικό το οποίο αξίζει κάθε αναμονή. Βίον ανθόσπαρτον! “

Photo by www.kstudio.gr

 

Ευστρατία & Δημήτρης

Το όνειρό μας να κάνουμε τη δεξίωση του γάμους μας σε ένα ειδυλλιακό μέρος έγινε πραγματικότητα όταν αποφασίσαμε να επιλέξουμε το Αρχοντκό Χατζή. Οι αντιδράσεις των καλεσμένων μας ήταν οι αναμενόμενες. Το επιβλητικό και αριστοκρατικό ύφος του Κτήματος Χατζή  καθώς και η αφοπλιστική του θέα τους έκοψε την ανάσα. Επικεφαλής όλων η κυρία Λιμαντζάκη είχε τον απόλυτο συντονισμό του event για να ανταπαντούν όλα στις επιθυμίες μας και να εξυπηρετηθούν άμεσα οι καλεσμένοι μας. Ο γάμος μας έμεινε σε όλους αξέχαστος. Ακόμη και σήμερα, 5 χρόνια μετά, όλοι μας λένε για το πόσο υπέροχα ήταν όλα εκείνο το βράδυ…

Photo by www.rekouniotis.com

 

H & C

Εκεί, στο Κτήμα Χατζή που φυσάει το αεράκι της νέας σου ζωής, εκεί θα βρεις συνοδοιπόρους σου την Ευγενία και τους συνεργάτες της να στο λένε και να το εννοούνε εξαρχής. Θα σου δώσουν τον καλύτερο εαυτό τους, έξτρα ώθηση χαράς, θα σταθούν στο πλάι σου σα φίλοι, θα γελάν από καρδιάς και θα λάμπουνε μαζί σου σαν εσύ χαμογελάς. 
Τελικά, κάθε μεγάλες ή μικρές λεπτομέρειες στις χαρές, κάνουν εκείνες τις ημέρες μοναδικές και οι άνθρωποι τις μετατρέπουν σε αξέχαστες & ονειρικές”

Photo by www.marqriley.com

 

Jasmine & Yaasha

Γνωρίζουμε ότι υπάρχει μεγάλη αβεβαιότητα στον κόσμο αυτή τη στιγμή. Αλλά αυτό θα περάσει και η όμορφη στιγμή σας στο Αρχοντικό Χατζή θα είναι ακόμα πιο γλυκιά. Απολαύσαμε κάθε στιγμή της μεγάλης μας ημέρας και αυτές οι αναμνήσεις στο Κτήμα Χατζή θα διαρκέσουν μια ζωή. Είμαστε τόσο ενθουσιασμένοι για το επόμενο κεφάλαιο στην ζωή μας, ως παντρεμένο ζευγάρι. Σας ευχόμαστε αγάπη και μια ζωή ευτυχίας !!”

Photo by www.kstudio.gr

 

Sarina & James

Δεν θα μπορούσαμε να βρούμε έναν πιο όμορφο, γαλήνιο και απίστευτο χώρο για την ημέρα του γάμου μας. Από τη στιγμή που συναντήσαμε την κα.Λιμαντζάκη στο Αρχοντικό Χατζή αισθανθήκαμε σε ασφαλή χέρια, ειδικά επειδή ζούμε στη Σαγκάη της Κίνας. Ολο το προσωπικό του Κτήματος Χατζή ήταν καταπληκτικό, με σχεδιασμό και άρτια οργάνωση που οδήγησαν στην πιο απίστευτη βραδιά της ζωής μας. Το φαγητό ήταν τόσο νόστιμο, καλομαγειρεμένο, ιδιαίτερης ποιότητας και ολόφρεσκο που οι καλεσμένοι μας το σχολιάζουν μέχρι και σήμερα! Το να παντρευτούμε στο Κτήμα Χατζή ήταν η καλύτερη απόφαση που πήραμε, χαρίζοντας σε εμάς και στους καλεσμένους μας πολύτιμες αναμνήσεις.

Photo by www.polkadot.com.gr

 

Σας ευχαριστούμε!