Λιβανέζικος Γάμος

Άρωμα Γυναίκας
December 20, 2018

Το Κτήμα Χατζή είχε την χαρά να φιλοξενήσει την τελετή και δεξίωση γάμου ενός πολύ όμορφου και πολύ αγαπημένου ζευγαριού.

 

Η Rusul και ο Newar αν και απο απόσταση λόγω διαμονής τους στο Λονδίνο βρήκαν στο όραμα και στον σχεδιασμό της ομάδας διοργάνωσης του Αρχοντικού Χατζή αυτό που ονειρεύονταν.

 

Η θεματική ενότητα που προτάθηκε απο την κα.Λιμαντζάκη, υπεύθυνη events και οργάνωσης του Αρχοντικού Χατζή ήταν η elegant chic με κυρίαρχο στοιχείο τους 7 κρυστάλλινους πολυελαίους διακοσμημένους με ιβουάρ και λευκά τριαντάφυλλα, γουιστέριες και φυλλώματα εποχής.Ο φωτογραφικός φακός του Jacobo Pachon μεταφέρει με τον καλύτερο τρόπο την εικόνα της ημέρας.

 

 

 

 

Οταν έχεις πάνω απο την caldera του Αρχοντικού τέτοιο exclusive φωτιστικό εφέ, ήδη ο πήχης της αισθητικής δόνησης είναι πολύ ψηλά.Η διακόσμηση περιελάμβανε καντηλέρια στο χρυσό χρώμα “ντυμένα” με πλούσια ανθοδετική σε cascade δομή, φυλλώματα καλοκαιριού και personalised sitting των καλεσμένων.Η ξύλινη μοναστηριακή πέργκολα αποτέλεσε την ιδανική κατασκευή ωστε δεκάδες ανθισμένα λουλούδια σε λευκούς χρωματισμούς , λυσίανθοι και γουιστέριες να δημιουργούν μία εντυπωσιακή  <οροφή> πάνω απο τον χώρο της πισίνας.

 

 

 

 

Έκπληξη του event η παρουσία live painting στο Αρχοντικό Χατζή.Το πινέλο της Μελίνας Κοέν αποτύπωσε σε καμβά με λάδι ολο το ονειρεμένο σκηνικό που ξεδιπλωνόταν μπροστά της, υπο το φώς του δειλινού.

 

    

 

 

Η δεξίωση στο Κτήμα Χατζή ολοκληρώθηκε τις πρώτες πρωινές ώρες αφήνοντας στους καλεσμένους αναμνήσεις χαράς, κεφιού, ανεμελιάς με πρωταγωνιστές το αγαπημένο τους ζευγάρι.

 

Rusul και Newar να ζήσετε!!!