Λιβανέζικος Γάμος

Λαχταριστό τηλεοπτικό γύρισμα
March 8, 2019
Φθινόπωρο προ των πυλών με μουσική
October 26, 2019

Το Κτήμα Χατζή είχε την χαρά να φιλοξενήσει την τελετή και δεξίωση γάμου ενός πολύ όμορφου και ιδιαίτερα αγαπημένου ζευγαριού. Η Rusul και ο Newar αν και απο απόσταση λόγω διαμονής τους στο Λονδίνο βρήκαν στο όραμα και στον σχεδιασμό της ομάδας διοργάνωσης του Αρχοντικού Χατζή αυτό που ονειρεύονταν.

 

 

 

Η θεματική ενότητα που προτάθηκε απο την head event planner κα.Ευγενία Λιμαντζάκη στο ζευγάρι ηταν η elegant chic με κυρίαρχο στοιχείο τους 7 κρυστάλλινους πολυελαίους διακοσμημένους με λευκά τριαντάφυλλα, γουιστέριες και φυλλώματα εποχής. Οταν έχεις πάνω απο την Caldera του Αρχοντικού τέτοιο exclusive lightning effect για τον φωτισμό της δεξίωσης, ήδη ο πήχης αισθητικής είναι ψηλά. Το φωτογραφικό άλμπουμ επιμέλειας Jacobo Pachon και βιντεοσκόπηση-Filming απο τον Σωτήρη Τσελέ δίνουν μία εξαιρετική εικόνα του τι είδαν οι καλεσμένοι.

 

    

    

 

Η συνολική διακόσμηση περιελάμβανε χρυσά καντηλέρια με πλούσια ανθοδετική σε cascade λογική, φυλλώματα καλοκαιριού και personalised sitting των καλεσμένων. Η ξύλινη μοναστηριακή πέργκολα του Αρχοντικού Χατζή αποτέλεσε την ιδανική δομή ωστε δεκάδες ανθισμένα λουλούδια, λυσίανθοι και τραντάφυλλα να δημιουργούν μία εντυπωσιακή “οροφή”. Έκπληξη του event η ύπαρξη live painting. Το πινέλο της Μελίνας Κοέν αποτύπωσε σε καμβά με λάδι όλο το ονειρεμένο σκηνικό που ξεδιπλωνόταν μπροστά της υπο το φως του δειλινού.

 

    

 

 

 

 

Η Live Band, Gipsy Queens κατευθείαν απο το Παρίσι έδωσαν μία ιδιαίτερη μουσική ταυτότητα στην δεξίωση κατα την διάρκεια του φαγητού. Οι καλεσμένοι μπορούσαν να επιλέξουν τραγούδι με εκτέλεση unpluged απο τους performers. Η δεξίωση στο Κτήμα Χατζή ολοκληρώθηκε τις πρώτες πρωινές ώρες αφήνοντας στους καλεσμένους αναμνήσεις ζωής με πρωταγωνιστές το αγαπημένο τους ζευγάρι.

 

Rusul & Newar να ζήσετε!!