Μεγαλώνω μαμά…

hatzi_mansion_couples
Vintage Eclectic Style Wedding
December 10, 2017
ktima-xatzi_bride_result
Και έζησαν αυτοί καλά και εμείς καλύτερα…
June 3, 2018

“Δύο κλωνάρια φύτεψε η Θεία Χάρις.
Φρουρούς ανέμους κάλεσε να τα προσέχουν.
Δρομείς εκείνοι, ουράνια μίλια διένυσαν
θάλασσες αφροστολισμένες πέρασαν
για να τα ποτίσουν με αγιόνερο και προσευχή”,

έγραψαν μεταξύ άλλων οι γονείς των τρισχαριτωμένων διδύμων στο προσκλητήριο της βάπτισης τους.
Τότε…

  

Τα χρόνια πέρασαν και οι μικροί μπόμπιρες έκλεισαν πλέον τα 10 τους χρόνια.
Το Κτήμα Χατζή και το Αρχοντικό είχε την χαρά να φιλοξενήσει στους χώρους του, το πάρτυ γενεθλιών του Δ. και του Κ.  που μαζί με τους αγαπημένους τους φίλους και τους γονείς τους διασκέδασαν με την καρδιά τους.
Επαιξαν, δοκίμασαν τα ειδικά μενού kids-bite του Αρχοντικού και συμμετείχαν στα παιχνίδια που οι επαγγελματίες kids-entertainer του Κτήματος Χατζή επιμελήθηκαν ειδικά γι’ αυτούς.

  

Παιδικά γέλια, αστείες φατσούλες πλημμύρισαν κάθε γωνιά, ενω οι γονείς μπόρεσαν να χαλαρώσουν γευματίζοντας στην σάλα του Αρχοντικού, χορεύοντας εν συνεχεία με την ψυχή τους αφήνοντας εκτός των πυλών την καθημερινή ρουτίνα.

  

Είναι πράγματι μαγικό πως οι αρχικά συνεσταλμένοι πιτσιρικάδες με τις κοφτές και ευγενικές απαντήσεις υπο το βλέμμα του μπαμπά και της μαμάς, γρήγορα κατέκτησαν τους χώρους του Αρχοντικού και σαν επιδέξιοι ταχυδακτυλουργοί μεταμόρφωσαν το Κτήμα Χατζή με το παιχνίδι, τον ενθουσιασμό, την φαντασία και την αθωότητα τους σε ένα σκηνικό παραμυθιού.

Η διασκέδαση, το παιχνίδι και ο χορός κράτησε πολύ.Πιο πολύ όμως θα κρατήσουν οι υπέροχες αναμνήσεις των 2 μικρών μας φίλων που ακόμα και ο χρόνος δεν θα μπορέσει να αλλοιώσει.
Ναι…
Οταν οι αναμνήσεις σμιλεύονται με αγάπη, έχοντας γύρω σου πραγματικούς φίλους δεν σβήνουν ποτέ!!!

Να ζήσετε.Πάντα μπροστά, πάντα ψηλά.