Άρωμα Γυναίκας

Ινδικός Γάμος στο Αρχοντικό
October 30, 2018
Λαχταριστό τηλεοπτικό γύρισμα
March 8, 2019

Κάθε γάμος στην διοργάνωση του, στις λεπτομέρειες, στην διακόσμηση εμπνέεται απο το ίδιο το ζευγάρι.

Η Κωσταντίνα και ο Andrew ζώντας στην Μέκκα της διεθνούς αρωματοποιίας, το Παρίσι, έχοντας σαν επάγγελμα την δημιουργία φίνων και ακριβών αρωμάτων, δεν ξάφνιασαν την ομάδα διοργάνωσης του Αρχοντικού Χατζή με την επιθυμία τους.

 

 

  

  

Να προσφέρουν σαν δώρο γάμου στους καλεσμένους τους χειροποίητα αρώματα με την υπογραφή τους.

  

Οι φωτογραφίες που ακολουθούν απο τον φακό του Κώστα Καλογιάννη και της Σοφίας Αλχαζίδου απο το www.kstudio.gr μεταφέρουν με συνέπεια το κλίμα της βραδιάς.

  

  

  

Η χρωματική παλέτα που χρησιμοποιήθηκε στην διακόσμηση είχε πρωταγωνιστή το χρυσό χρώμα δεμένο αρμονικά με ιβουάρ ανοιξιάτικα λουλούδια και salmon peach τριαντάφυλλα David Austin.Το επιλεγμένο θεματικό μοτίφ ήταν elegant chic με χρυσά καντηλέρια, fairy lights και αντικείμενα κειμήλια της οικογενείας μεγάλης συναισθηματικής αξίας. Ιδιαίτερη επιλογή σημειακά στα τραπέζια οι μαύρες λινές πετσέτες φαγητού που σε συνδυασμό με τα σουπλά δημιούργησαν ενα art de la table με έντονη αναγωγή στο Great Gatsby Style. Το Αρχοντικό Χατζή πλυμμήρισαν γυναικείες παρουσίες, σαν βγαλμένες απο τα φύλλα βιβλίου εποχής, που τίμησαν με ξεχωριστές kouaf το στυλ της βραδιάς, ενώ το dress code και οι πέρλες έδεναν αρμονικά με την ονειρική ατμόσφαιρα στο Κτήμα Χατζή.

  

  

  

  

  

    

   

  

   

Χορός, επιδέξιες χορευτικές κινήσεις, κέφι, ενθουσιασμός και έμπειροι παρτενέρ συνόδευαν μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες τις ντάμες τους.

Να ζήσετε.