ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ ΓΑΜΟΥ-TAILOR MADE EVENTS

καλύτερη δωρεάν εφαρμογή κουλοχέρηδων iphone

ΕΥΓΕΝΙΑ ΛΙΜΑΝΤΖΑΚΗ

 

Η Ευγενία Λιμαντζάκη, βραβευμένη image maker, και ένα από τα καλύτερα κτήματα γάμου της Αθήνας, ενώνουν τις δυνάμεις τους.

Πλέον τα όνειρα, έχουν τον χώρο και τον άνθρωπο που μπορει να τα υλοποιήσει.

Τα δικά σας όνειρα, οι δικές σας μεγάλες στιγμές.

Το ειδύλλιο ανάμεσα σε αυτούς τους δυο ισχυρούς συντελεστές στον τομέα της διοργάνωσης δεξιώσεων και στα κτήματα γάμου, ήταν αναμενόμενο.

Πως θα μπορούσε άλλωστε να γίνει διαφορετικά.

Η πέτρινη Αρχοντική Βυζαντινή Έπαυλη με την επιβλητικότητα και την δεσπόζουσα θέση της, αποτελεί το ιδανικό πεδίο έμπνευσης.

Εκλεκτοί και βραβευμένοι για τις δουλειές τους συντελεστές, σαν επιδέξιοι μαέστροι με παρτιτούρα γραμμένη με τις δικές σας προσωπικές επιλογές, διευθύνουν υπο την σχεδιαστική επιμέλεια της Ευγενίας Λιμαντζάκη την πιο αρμονική και καλοκουρδισμένη ορχήστρα. Τα event που γεννιούνται από αυτήν την σύζευξη προκαλούν τα πιο θετικά και θερμά συναισθήματα.

Φινέτσα, αριστοκρατικό ύφος, υψηλή αισθητική, κομψότητα είναι στοιχεία που χαρακτηρίζουν τις δουλειές μας. Τα event στο κτήμα δεξιώσεων Χατζή φέρουν σκηνοθετική υπογραφή, οπτικά και ηχητικά εφέ ενώ οι λήψεις γίνονται με πρίσμα κινηματογραφικό.

H Ευγενία Λιμαντζάκη και η ομάδα της, άνθρωποι με ιδιαίτερες περγαμηνές στον χώρο της τηλεόρασης και του κινηματογράφου, μοιράζονται μια κοινή εκλεπτυσμένη αισθητική, χωρίς υπερφίαλες και περιττές αναφορές, που επαναπροσδιορίζει αυτό που ονομάζουμε δεξίωση.

Για εμάς, η πραγματοποίηση των δικών σας ονείρων, δεν είναι απλά ένας επαγγελματικός στόχος αλλά μια γοητευτική πρόκληση που θα ήταν τιμή μας να υπογράψουμε.